Software op maat

Verhoog de efficiëntie en de productiviteit van uw bedrijfsprocessen.

Software op maat laten bouwen

Processen automatiseren

Heeft u een applicatie nodig om uw bedrijfsprocessen makkelijker en productiever te maken? Dan bent u bij FOXWAY op het goede adres. Door gebruik te maken van Laravel framework is het mogelijk om een zakelijke applicatie te bouwen in een korte tijdsduur.

Om precies aan uw zakelijke behoeftes te voldoen worden de applicaties/systemen op maat gemaakt voor uw. Hierbij krijgt u een applicatie die niet meer of minder doet dan wat de bedoeling is. Daarnaast wordt de applicatie modulaire gebouwd waardoor het in de toekomst makkelijk uitgebreid kan worden.

Maatwerk applicaties

Wij bouwen alle soorten webapplicaties op basis van uw eisen en zakelijke behoeftes. Van een complex systeem naar een kleine extensie voor een CMS-systeem.

Applicatie op maat aan het bouwen
Standalone applicaties

Standalone software

Van een kleine webapplicatie, zoals een kenteken check webapp, tot een complex systeem om ermee bedrijfsprocessen te ondersteunen zoals een eigen op maat gemaakte CRM-systeem. FOXWAY ontwikkelt graag een applicatie op maat voor u.

Wordpress plugins

Wordpress plugins

Wat WordPress betreft kunt u vaak een plugin vinden die aan u eisen voldoet, maar vaak zijn deze plugins ook niet 100% geschikt. Hierdoor is er behoefte aan plugins die precies doen wat u nodig heeft. FOXWAY ontwikkelt graag een WordPress plugin voor u.

API-koppelingen

API-koppelingen

Middels een API kunnen systemen en applicaties aan elkaar gekoppeld worden. Wij ontwikkelen interne API’s om externe systemen toegang te geven naar gegevens op uw eigen systemen. Bovendien verwerken we gegevens van externe API’s automatisch in uw eigen systemen. 

Magento extensies

Magento extensies

Magento extensies zijn vaak te duur en doen vaak veel meer dan wat u nodig heeft. Bovendien zijn er niet veel extensies die gebouwd zijn voor de Nederlandse e-commerce markt. FOXWAY ontwikkelt graag de perfecte Magento extensie voor u.

Kwaliteit

U ontvangt de volgende kwaliteitsaspecten standaard opgeleverd met u software.

Veilige software gegarandeerd

Gegarandeerd veilig

Er zullen alle mogelijke veiligheidsmaatregelen genomen tijdens het ontwikkelen van uw applicatie.

Razend snelle applicatie

Razend snel

Uw applicatie zal snel geladen worden op alle soorten browsers.

Gebruiksvriendelijke software

Gebruiksvriendelijk

Uw applicatie zal duidelijk en makkelijk te begrijpen zijn.

Moderne software

Moderne uitstraling

Uw applicatie zal een moderne, strake en minimalistische uitstraling krijgen.

Is uw software al af?

Wanneer uw webapplicatie door ons is opgeleverd, bieden we de volgende diensten aan voor een betaalbare prijs. De prijs is afhankelijk van hoe groot uw webapplicatie is en wat voor diensten uw nodig heeft.

Laat ons s.v.p. weten wat uw wensen zijn. Wij zullen met u meedenken over de besten en betaalbare oplossingen.

 

Webhosting

Wij bieden een kwalitatieve webhosting aan voor uw applicatie. U betaalt afhankelijk van de grootte van uw applicatie een maandelijks bedrag. U kunt uiteraard uw hosting bij een ander bedrijf afnemen.

Onderhoud

Elke webapplicatie heeft onderhoud nodig. Wij bieden voor alle webapplicaties die we bouwen een onderhoud service. Dit kan een maandelijks abonnement zijn of op basis van een uren strippenkaart.

Online marketing

Wij helpen uw graag om uw online advertentie campagnes op te zetten. Wij zijn gespecialiseerd in Google Ads. Wij zullen uw campagnes starten en resultaten opvolgen.

SEO optimalisatie

Wordt uw webapplicatie niet goed gevonden op Google? Wij kunnen uw webapplicatie optimaliseren voor Google. Dit is meestal een langdurig proces, maar u heeft er uiteindelijk  veel profijt van.

Software op maat

Foxway helpt u graag mee

Hoe werkt het ?

In 5 eenvoudige stappen is uw applicatie/systeem op maat gemaakt voor uw zakelijke behoeftes 1. offerte
  Offerte

  U stuurt ons uw wensen via het offerte formulier 2. kennismaking
  Kennismaking

  Wij bespreken samen uw eisen 3. oplevering
  Oplevering

  Wij leveren een eerste versie van uw applicatie op 4. feedback
  Feedback

  Wij verwerken uw feedback uit 5. lancering
  Lancering

  Wij lanceren uw gloednieuwe applicatie

Laat nu uw applicatie op maat maken

Vraag een offerte aan door het volgende formulier in te vullen. U zult binnen 12 uur een vrijblijvende offerte op maat ontvangen.