Cases

Wij bedenken en voeren oplossingen uit voor verschillende soorten opdrachtgevers met verschillende doelen en doelgroepen. Deze pagina bevat een selectie van verschillende uitgevoerde opdrachten zodat u een indruk kunt krijgen van ons werk.

Website laten maken

Deze webshop is gerealiseerd en wordt onderhouden door ons. Het gaat hier om een webshop waarin veel maatwerk is toegepast. Op Surpreza.nl kun je voor verschillende gelegenheden cadeau’s personaliseren en bestellen.

Deze opdracht is op verzoek van de klant op basis van het bekende Woocommerce webshop systeem gebouwd. Veel onderdelen van dit project zijn op maat gemaakt om de wensen van de klant te kunnen realiseren. Hiervoor zijn een aantal WordPress/Woocommerce plugins  ontwikkeld.

blank  blank   blank   blank  blank

Website laten maken

blank

Voor Bureau Maatschappelijk Herstel en Rehabilitatie (MHR) hebben wij een systeem ontwikkeld om de bedrijfsprocessen te automatiseren en versimpelen. Hiermee zijn complexe processen van een werkmethodiek vertaald naar een digitale platform.

Het systeem is volledig op maat gemaakt voor de klant en is middels de Laravel framework ontwikkeld. Dankzij de ingebouwde API kan een ondersteunende mobiel App communiceren met het systeem.

blank    blank   blank

Website laten maken
Website laten maken

blank

Voor Wittebrug autodealer is een occasion portal volledig op maat ontwikkeld. Op deze portal worden de occasions van Wittebrug op een simpele en overzichtelijke manier online gepresenteerd.

Doordat de portal geïntegreerd moet zijn op een WordPress website, is deze ontwikkeld als een WordPress plug-in. Deze bestaat uit een beheeromgeving en een klantomgeving. Hiernaast is een tool ontwikkeld om de complexe portal statistieken te versimpelen.
De plug-in communiceert met 3 verschillende API’s waaronder de API van Volkswagen Financial Services die gebruikt wordt in de financiering calculator.

blank  blank   blank   blank

Website laten maken

blank

Voor Bureau MHR is een simpele website gebouwd die gemeenten en jonge ex-gedetineerden als doelgroep heeft. De website informeert de doelgroep over de verschillende hulpmiddelen die Bureau MHR aanbiedt. Daarnaast nodigt de site de doelgroep uit om zich aan te kunnen melden voor verschillende programma’s.

De site is gebouwd middels WordPress waardoor het makkelijk is voor de medewerkers van Bureau MHR om blog berichten te kunnen posten.

blank  blank   blank

Website laten maken
Website laten maken

blank

Voor Cleaners, een bekende groot handel in schoonmaakartikelen in de regio Utrecht, is een aantrekkelijke en representatieve website gebouwd. Hierop worden de verschillende diensten en producten van Cleaners op een uitnodigende manier gepresenteerd en toegelicht.

Doordat het doel van Cleaners met de website is om in contact te komen met klanten, is de website gebouwd op een manier die de klant uitnodigt om makkelijk contact op te nemen met Cleaners via Telefoon, WhatsApp of Contactformulier.

blank  blank   blank

Vraag een offerte aan

Foxway helpt u graag mee

Contact opnemen

U krijgt snel antwoord

Binnen 12 uur een offerte in je mailbox.

N

100% vrijblijvend

N

100% gratis

N

Best prijsinschatting

Vraag een offerte aan door het formulier in te vullen. Geef ons s.v.p. voldoende informatie om de kosten van uw project goed te kunnen inschatten.